HTML

Lada Racing Dömsöd

Lada építés ezerrel meg szépítés meg minden, ja és YESS!!!

Friss kommentek

  • Somos Nadin: @ennerr: Tisztelt Eladó! Érdeklődnék a Lada logos medállal kapcsolatban. Karácsonyi ajándéknak s... (2015.11.20. 13:39) .
  • _Raz: mi egyszerű, boltban kapható ragasztót használtunk(márkát most nem mondok). az egészhez csak türel... (2010.04.12. 17:59) Flokkolás
  • Raz: Helló A hirdetés sajnos már nem aktuális, minden el lett adva, tévedésből nem lett törölve. Elnéz... (2008.10.21. 19:30) sinx hirdetése
  • tamás: kirájoldal (2008.05.31. 18:17) ameddig nem lesznek képek...
  • Fecó: Üdv.kedves barátom.Majd ha Teis építesz magadnak egy gépet,ami valjuk be sajnos nem egy egyszerű d... (2008.02.29. 21:50) sorry

Dömsöd Autocross, a megkésett beszámoló

2007.08.24. 18:15 Raz


Mint már gondolhatjátok, az autók jelenlegi állapota miatt mi nem indultunk. Azonban így is nagy esemény volt ez a verseny nekünk. A Dömsödi futamokon szinte mindenkit ismerünk, és nagyon sokan közülük jó barátaink is. Ebből adódóan nem egyszerűen nézőként voltunk kint, hanem szurkolóként, sőt szerelőként is!

Azok kedvéért akik nem ismernék, Dömsödön minden év agusztusában autocross OB futam kerűl megrendezésre. Ezen jeles esemény egyik jelentős színfoltja a már hagyományokkal bíró amatőr futamok. Az amatőr mezőny jelentős része, a helyi versenyzőkedvű fiatalokból kerűl ki.

Maga a verseny kalandosan alakúlt, az időjárásnak köszönhetően. A pálya szinte napi 2-3 alkalommal tocsogósra ázott :D, Ez a 2 nap alatt elég sok esőt jelent:)

Az OB-s versenyzők szebbnél-szebb igényesen épített szöcskékkel és kasztnis autókkal versenyeztek.

Az amatőrök pedig a Shufny rejtekében Frankeinsteint megszégyenítő egyedi gépezeteket vonultattak fel. Köztük is volt Szöcske, azaz épített kategória. Ahol egyaránt lehet látni Szinte OB-s minőségű autót és a teljesen egyedi építésű vadállatot is.

Azonban a hétévége fénypontja (legalábbis nekünk), az amatőr kasztnisok voltak :) köztük sok Ladával:)
amatőr futam képek:1 2 3 4 5 6 7 8 9

Képek a Depóból: 1 2 3 4 5 6 7 8

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ladaracing.blog.hu/api/trackback/id/tr19148105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása