HTML

Lada Racing Dömsöd

Lada építés ezerrel meg szépítés meg minden, ja és YESS!!!

Friss kommentek

  • Somos Nadin: @ennerr: Tisztelt Eladó! Érdeklődnék a Lada logos medállal kapcsolatban. Karácsonyi ajándéknak s... (2015.11.20. 13:39) .
  • _Raz: mi egyszerű, boltban kapható ragasztót használtunk(márkát most nem mondok). az egészhez csak türel... (2010.04.12. 17:59) Flokkolás
  • Raz: Helló A hirdetés sajnos már nem aktuális, minden el lett adva, tévedésből nem lett törölve. Elnéz... (2008.10.21. 19:30) sinx hirdetése
  • tamás: kirájoldal (2008.05.31. 18:17) ameddig nem lesznek képek...
  • Fecó: Üdv.kedves barátom.Majd ha Teis építesz magadnak egy gépet,ami valjuk be sajnos nem egy egyszerű d... (2008.02.29. 21:50) sorry

jelentkezünk!

2008.01.27. 15:33 Raz

Mindenek elött elnézést kérek mindenkitől, a kihagyások miatt, de mostanában sajnos tényleg nem történik semmi érdekfeszítő. Azthiszem ez kitünő alkalom arra, hogy összefoglaljam jelenlegi állapotunkat, ezzel talán olyan eseményekre is fényderűlhet amit korábban elfelejtettem közölni :)

Tehát, csapatunk jelenleg 3 törzstaggal rendelkezik. Ebből kettőnek működik ebben a pillanatban is az autója(az én gépem építés alatt továbbra is, részletek lentebb). Természetesen kihagyhatatlan a Salgótarjáni "szakosztályunk" ahol 2 lelkes lada rajongó építgeti verseny, és utcai/verseny lada gépjárművét.

Fecó

Az ő gépe van a legjobban egyben jelen pillanatban, bármikor indításkész, eltekintve egy enyhe önindító problémától, de azért még simán beröffen :)
Tervben van egy komolyabb hengerfej tuning, és egy weber karbi. Ezzel még ütősebb lesz a gép ;)


Gergő

Jelenleg a már korábban bemutatott piros-fehér kocka tulaja. Az autó pöcc-röff és úgynéz ki van benne erő is! Múlt éjjeli bulin Gergő mesélt terveiről, de sajnos rajtam kivülálló okok miatt, mint példáúl hangos zene és enyhe alkoholos befolyásoltság. Nem emlékszem milyen fejlesztésekre készül. De igérem ezt a hiányosságot is pótolni fogom!



Miki (éééén)

Sajnálatos módon Garázs és fedett(esetleg fűtött) szerelő műhely, nem áll rendelkezésünkre. Ezért  az én autóm építése  a hideg hónapokra szünetel. Jelen pillanatban már félig alatta van a futómű és már nagyon várom  a jó kis tavaszi szerelgetős estéket :)

Itt pedig kihasználva a lehetőséget megkérném a Salgótarjáni őrültjeinket, közöljék velem a pontos állapotot :) Azt tudom h Sinx VFTS-t akar amatőrre, de nem akarok én mindenféle hülyeséget összeírkálni, ezért inkább várok.

Jó csapatást mindenkinek!


kis extra:






Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ladaracing.blog.hu/api/trackback/id/tr64313601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása